nassau QX

 

En god og holdbar 2-lagsbold, udviklet til at give god længde og holdbarhed.

nassau cyber

2-lagsbold med Dupont Syrlun skal iblandet metal

Bolden går langt og med høj boldbane. Kernen er et resultat af den nyeste udvikling indenfor gummiindustrien med tilsat jern. Dimplemønsteret er 414 geometriske dimples i fire størrelser, som minimerer luftmodstand og løfter bolden. Bolden flyver langt og giver god feel omkring green.

Nassau pro cyber

3-lagsbold med blød urethanskal

En unik 3-lagsbold, der er en af de bedste premiumbolde på markedet. Skallen er af højkvalitetsurethan, der giver lavt spin med driveren og har høj holdbarhed. Dimplemønsteret er forbedret, så bolden er endnu mere aerodynamisk, hvilket også medvirker til at give god længde. Fantastisk feel og kontrol omring green.
Super god premiumbold, der spinner en anelse mere og launhcher en lille smule lavere end Nassau Quattro.
Svinghastighed: middel til høj
Carry med driveren: 220 + meter

nassau quattro

4-lagsbold med blød urethanskal

 

Den bløde 4-lagsbold for singlehandicappere er blevet opdateret! Takket være det forbedrede 350 dimplemønster og en ny, blødere, men meget holdbar skal, er 4-lagsbolden blevet endnu bedre. Det er lettere at nå de lange distancer og kontrollen med de korte jern er ligeledes bedre end tidligere. Bolden har en dejlig gennemborende flugt gennem vinden. Den spinner ikke for meget ved fulde wedgeslag (sætter sig efter første hop), hvilket gør den brugbar til at komme tæt på flag, der står i bagkanten af green.
Svinghastighed: høj
Carry med driveren: 235 + meter