WHITE LABEL Logo golfbolde …

Vi er specialister i at trykke logo og tekst på alle vores White Label golfbolde. Vi kan trykke på 3 forskellige sider på bolde i op til 4 farver – med andre ord, der er uanede muligheder for at promovere dit logo, budskab eller din virksomhed. Priserne starter fra kr. 17,- pr. dusin i trykomkostninger. Vi kan også skræddersy emballagen til dine logobolde. Send os en e-mail med dit logo, samt hvilken bold du kunne ønske at sætte dit logo på, og så vender vi snarest tilbage med et tilbud til dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 28253280. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

PRIVATE LABEL golfbolde …

Hvis du har set denne video og  ser de muligheder, som byder sig med private label golfbolde så giv mig gerne et kald på 2825 3280. 

Du får en supergod kvalitetsbold og kan markedsføre disse med dit eget logo eller lave dit helt eget brand !

Kontakt mig for lige netop dit behov og tanker, så tager vi hånd i hanke med hele processen, som vi har stor erfaring og know-how med.

Venlig hilsen

Thomas Jensen

Klippet herunder er lavet af White Label Sverige og dansk distributør er Muchbetter ApS, Fredericia – www.muchbetter.dk … kig ind på

dette site og læs meget mere om vore bolde, koncepter og dine mulighed for at sælge golfbolde under dit eget brand