Custom Made Rory Mcllroys British Open 2022 bag

10.000,00 kr.

Måske lagde du, til British Open 2022 på St. Andrews, mærke til Rory McIlroys superlækre bag. Vi har fået fat på en enkelt af denne sjældne staff-bag, som TaylorMade lavede til sine spillere til British Open 2022. Baggen har et væld af smarte detaljer og er en stor fejring af netop St. Andrews og den 150. udgave af The Open.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Måske lagde du, til British Open 2022 på St. Andrews, mærke til Rory McIlroys superlækre bag. Vi har fået fat på en enkelt af denne sjældne staff-bag, som TaylorMade lavede til sine spillere til British Open 2022.

Baggen har et væld af smarte detaljer og er en stor fejring af netop St. Andrews og den 150. udgave af The Open

På håndtaget finder man initialerne TM – en reference til nogle af sportens største pionerer, Old og Young Tom Morris.

Under håndtaget er der broderet 150 og herunder er der et stort ur, hvor klokken også er 1:50.

På siden er der et skotskternet panel.

Der er et stort R på den ene side og et stort G på den anden side. Dette er en reference til de gamle markeringssten, som skulle afgrænse banen i St. Andrews. R marker, at det er landbrugsjord og G markerer, at det er golfbane.

Øverst på baggen er der et bånd, hvor der står ”to let it rest”. Gamle Tom Morris, der i mange år var greenkeeper på St. Andrews, er citeret for at have sagt, “The links need a rest, even if the golfers don’t.” Derfra traditionen med at holde banen lukket om søndagen, så banen kunne få et hvil.